Låse

En lås er ikke bare en lås, og langt fra alle låse er lige effektive til at holde tyven ude. Der findes forskellige sikringsniveauer for låse, og det er vigtigt at vælge en lås, som passer til dit behov. En låseenhed består af låsekasse, slutblik og cylinder, som sammen afgør låsens sikringsniveau.

Du skal være opmærksom på, at hvis du kombinerer en ikke-godkendt låsekasse med en godkendt cylinder eller omvendt, er låsens sikkerhedsniveau ikke højere end det svageste led.

Før du handler, skal du kende din dørs mål og vide, hvordan den skal benævnes for at få den rigtige lås og det rigtige tilbehør.

Her kan du læse mere om mekanisk sikring og elektronisk sikring af dit hjem. 


Et stort sortiment af nøgler og låse. 
Det er altid en god ide at tage et billede af din dør og karm med ned til låsesmeden, hvis du selv vil montere ekstra sikring. Mobiltelefonbilleder er fine. 

Men det allerbedste løsning får du ved at lade låsesmeden komme ud til dig og montere din sikring. Det er det, han er uddannet i. Og det er helt sikkert billigere end, du regner med. 


De fleste døre i dag er asymetriske, det vil sige, at låsekassen sjældent sidder midt i døren. Derfor er det vigtigt, at låsesmeden får de to vigtige mål A og B. I disse mål er langskilt eller rosætter ikke medregnet.
Kvikkertens Alarm & Låseservice samt Skomageri

Asylgade 1, 8660 Skanderborg

tlf. 86511111 - mail@kvikkerten.dk